Go Back

Ricotta-lapper

Verdens enkleste snack, siderett eller forrett!
5 from 1 vote

Notes

Ingredienser
  • 1 boks ricotta (250 gram) eller 1 boks Philadelfia-ost
  • 1 egg
  • 1 ss hvetemel
  • 2 ss revet parmesan eller liknende ostetyper
  • Litt pepper og muskatnøtt (kan sløyfes)
Holder til 8-12 stk lapper!
Tilberedning
Bland ricottaen med parmesan, hvetemel, egg, pepper og muskatnøtt.
Stek i stekepanne i olje eller smør på litt over middels varme på begge sider.
Servér aller helst med en gang, mange mener de er best varme! De kan også oppbevares i kjøleskap over natten og spises romtempererte eller kalde. Gode uansett, synes vi!
Ps. Du kan la røren "overnatte" i kjølespapet om du ønsker bare steke noen av gangen.
 
Serveringstips
  • Dryss parmesan på toppen
  • Dryss muskatnøtt på toppen
  • Dryss havsalt på toppen
  • Servér med en tomatsalat
  • Servér med fersk fiken eller tyttebær ved siden av
Har du prøvd denne oppskriften?Fortell oss hva du synes om den!

Vi vil gjerne vite om du likte oppskriften