1 boks ricotta (250 gram) eller 1 boks Philadelfia-ost
1 egg
1 ss hvetemel
2 ss revet parmesan eller liknende ostetyper
Litt pepper og muskatnøtt (kan sløyfes)
Holder til 8-12 stk lapper!TilberedningBland ricottaen med parmesan, hvetemel, egg, pepper og muskatnøtt.Stek i stekepanne i olje eller smør på litt over middels varme på begge sider.Servér aller helst med en gang, mange mener de er best varme! De kan også oppbevares i kjøleskap over natten og spises romtempererte eller kalde. Gode uansett, synes vi!Ps. Du kan la røren "overnatte" i kjølespapet om du ønsker bare steke noen av gangen.Serveringstips
Dryss parmesan på toppen
Dryss muskatnøtt på toppen
Dryss havsalt på toppen
Servér med en tomatsalat
Servér med fersk fiken eller tyttebær ved siden av
Har du prøvd denne oppskriften?Fortell oss hva du synes om den!